Carsten Østgaard Tlf. +45 2216 6095 | Erling Sparre Tlf. +45 8175 7705

LÆS OM OS OG VORES PRODUKT


Effektivt dækforseglingsmiddel

OKO var det originale effektive dækforseglingsmiddel, som blev lanceret i England i 1978, og har altid været lavet i England, og takket være et program med kontinuerlig udvikling siden da, forbliver det det bedste. Det fremstilles fortsat (med ISO 9001 og ISO 14001-certificering for hele OKO´s drift) med avancerede ingredienser, der stammer fra førende innovatører inden for kemisk udvikling.

Der findes mange efterligninger, og i dag er der mange dækforseglings- konkurrenter til OKO. Nogle bruger endda “OKO”-navnet – men lad dig ikke narre – vi er den eneste ægte OKO. Når man ser deres websteder og litteratur, stammer mange af deres statistikker, fakta og udsagn fra de originale OKO-data og -hjemmeside.
En stor konkurrenceforskel er, at OKO kan altid stå inde for, at produktet vil fungere som påstået. I ydeevne opnår OKO MERE med mindre.

OKO-gruppen har en track record af ekspertise, der er baseret på et katalog over uafhængige institutionelle forskningstests og virkelige forsøg i hele verden.

I løbet af alle vores år med dækforseglingsprodukter, har ingen lidt tab, skader eller er kommet til skade ved brug af OKO Group-produkter. Uden tvivl har brugen af ​​OKO dækforsegling givet samfundets reelle fordele. OKO skaber betydelige besparelser i TID, DÆK, BRÆNDSTOF og PENGE.
På grund af sin unikke On Road-teknologi, der håndterer punkteringer i høj hastighed, har OKO også reddet liv og gjort det muligt for chauffører, der kommer ud for punktering, at overvinde det sædvanlige farlige tab af herredømmet over køretøjet.